~ Om mig ~

Jag är Tina Hollerup.

Jag är en skånsk tjej uppvuxen utanför Malmö. Redan som liten spenderade jag största delen av min tid på fotbollsplanen, för att vid senare ålder hitta triathlon som ny tävlingsform och styrketräning som ett fantastiskt komplement till det. Rörelse har alltid varit en naturlig del av min vardag, men inte alltid något som jag har kunnat ta förgivet. I tonåren drabbades jag av ätstörningar för att i senare ålder drabbas av utmattningssyndrom. Idag ser jag det som en otrolig fördel att kunna förstå, guida och hjälpa mina klienter att hitta en hälsosam vardag inom alla områden som jag inkluderar i begreppet Hälsa – Kost, Rörelse, Beteenden, Vanor. Anledningen till att jag utbildade mig till Kost- och Träningskonsult, Hälsokonsult, Kostrådgivare och Personlig tränare är för att jag tror på helheten och att alla delar av ditt liv behöver arbeta tillsammans för att uppnå hållbara resultat över tid. Jag jobbar övergripande med att du ska förstå grunden till dina egna beteenden, få kunskap kring betydelsen av kost och rörelse, samt hur en välfungerande vardag ser ut för dig idag – inte hur den såg ut för några år sedan. För mig är det viktigt att vara vid din sida när du uppnår dina mål, både små som stora, men även att vara där och stötta dig dem dagarna då motivationen dalar. Jag vill vara den person som hjälper dig att utvecklas från där du är idag, till att du uppnår den vardag du önskar leva nu.

Långvarig hållbarhet

Jag tror inte på 8-veckors dieter eller strikta förbud. Jag jobbar med att hitta det som är hållbart för dig i din vardag. Idag, imorgon och alltid.

Motivation och stöttning

Jag jobbar inte med att ge dig ett pappersark som du följer punkt för punkt. Jag vill vara där vid din sida när saker inte blir som du tänkt, även när motivationen tryter. Vilket den gör för alla ibland.

Personligt upplägg utefter dina förutsättningar

Vi är alla unika med olika förutsättningar och dagliga
utmaningar. Jag möter dig där du är och guidar dig dit du vill nå.

Utökad kunskap kring din kropp - både fysiskt och psykiskt

När du är en del av mitt team vill jag inte bara att du ska må bra och nå dina mål. Jag vill även att du ska lära dig att ett visst beslut ger en viss konsekvens. Jag vill ge dig kunskap kring hur din kropp fungerar, men också hur vi mentalt blir påverkade av olika beslut som vi tar.

”Jag möter dig på den plats du befinner dig och på ett hållbart och långvarigt sätt leder jag dig till den plats du önskar vara”
Tina Hollerup
Hälsokonsult

Framgångsrika berättelser
från mina klienter

Jag har genom åren pendlat upp och ned i vikt och testat olika dieter till och från men utan långvarigt resultat. Under mina två graviditeter gick jag upp mycket i vikt och kände att jag behövde en hållbar förändring för att få bättre självförtroende och mer energi till mina barn. Tina blev min vändpunkt! Med hennes coaching och kunskap har jag på mindre än 3 månader gått ned 10kg! Min resa är inte slut än, det här är bara början, början på en hälsosammare livsstil som varar livet ut! Hade aldrig klarat denna resa utan Tinas kunskaper och fantastiska stöttning. Tillsammans har vi kämpat som ett team för en hälsosammare vardag!
Malin 31 år
Nybliven mamma
Jag har styrketränat i över 10 år och sakta men säkert byggt upp en stabil grund och kunskap inom styrketräning. Mitt upplevda problem låg i att jag inte kunde gå upp i vikt eller behålla min vikt på ett effektivt sätt och sökte efter någon som kunde hjälpa mig med ett kost- och träningsupplägg som passade min livsstil och vardag. Jag kontaktade Tina som med sin personliga och professionella coachingstil förändrade mitt sätt att tänka. Tillsammans med Tina byggde vi upp en struktur kring min kost, träning och sömnvanor som gav resultat nästan omedelbart. Under mina månader med Tina gick jag upp flera kilo i vikt och satte ett flertal nya personbästa på gymmet utan skadekänningar vid något tillfälle. Jag fick ny kunskap om träning och hälsa som jag kommer ha med mig så länge jag styrketränar.
Pontus 29 år
Bygga muskler och bli starkare
För bara några månader sedan upplevde jag stelhet i kroppen, ont i alla leder, svårt att röra på sig, nästan obefintlig muskelmassa.. Ingenting kändes tillräckligt bra. Sjukgymnasten rekommenderade styrketräning snarast möjligt. Det var då jag kontaktade Tina och började träna under hennes ledning. Efter att ha kämpat i två månader kan jag säga att min kropp har genomgått en förvandling. Jag lärde mig grunderna och valde sedan att bli coachad av Tina på distans, med fokus på kost och träning. Efter endast en vecka kände jag av vikten av kosten för goda träningsresultat.
Anca 52 år
Smärtfri i kroppen